Vlogserie over praktische en emotionele kant van ouderschap tijdens coronacrisis

De coronacrisis vormt voor veel ouders met kinderen een flinke uitdaging om het reilen en zeilen van hun gezin in goede banen te leiden. In vlogs van circa 1 minuut ondersteunen zorgprofessionals op een laagdrempelige manier met persoonlijke inzichten, ideeën en tips bij het vormgeven van de praktische en emotionele kant van ouderschap in deze tijd.

De vlogserie, gelanceerd onder het motto ‘Thuiswerk & Gezin: Hoe dan?!’ is onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

1. Blijf samen gezond en veilig;
2. Sta stil bij de emoties in je gezin;
3. Organiseer je gezinsleven;
4. Betrek je werk bij je gezinsplanning;
5. Giet je sociale leven in een nieuwe vorm

De eerste vlog is van Marilene de Zeeuw, Klinisch Psycholoog en Infant Mental Health Specialist, werkzaam in de Jeugd ggz. Inmiddels staan er al meerdere vlogs online. Ook op het youtubekanaal van Vakblad Vroeg zullen we deze delen.

Ben jij zelf een zorgprofessional, werk je met ouders van jonge kinderen en wil jij ook bloggen of vloggen? Laat het weten. Samen met ProparentsMarilene de ZeeuwCarla Brok, Univeristeit Tilburg, TNO & IMHNederland zorgen we er in deze tijd voor dat er betrouwbare informatie online gedeeld wordt met ouders. Interesse: Lees dan deze informatie over hoe en wat of mail naar info@imhnederland.nl

Ook delen van de vlogs op eigen sites of sociale media wordt gewaardeerd.

Zie hier de introductie door Marilene de Zeeuw

——

Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signaleringlees verder …KLIK HIER voor de bron van dit bericht (Vakblad Vroeg)