NJi informeert over gevolgen coronacrisis

Nieuws van het NJi

Ouders, kinderen en professionals hebben veel vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor hun dagelijks leven en hun werk. Het ministerie van VWS heeft het Nederlands Jeugdinstituut gevraagd deze drie doelgroepen te voorzien van betrouwbare antwoorden op hun vragen.

In de informatievoorziening over de gevolgen van de coronacrisis werkt het Nederlands Jeugdinstituut samen met andere organisaties uit het jeugdveld. Deze organisaties benutten elkaars kennis en communicatiekanalen om te achterhalen welke vragen en problemen er leven bij kinderen, ouders en professionals, en om daar antwoord op te geven.

Themapagina

Het Nederlands Jeugdinstituut biedt deze informatie aan via een themapagina. De komende weken wordt de informatie dagelijks aangevuld en aangepast op basis van vragen en behoeften van ouders, kinderen en professionals. Zo bieden we u een zo actueel en compleet mogelijk overzicht.

Informatie voor gemeenten

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten informeert gemeenten over de gevolgen van het coronavirus via een themapagina. Daar staan nieuwsberichten, antwoorden op veelgestelde vragen en links die voor gemeenten relevant zijn. Via een forum kunnen medewerkers van gemeenten elkaar vragen voorleggen.

Bron: Nederlands Jeugdinstituut; VNG

Meer informatie

class=”linkList”>

lees verder …KLIK HIER voor de bron van dit bericht  (NJI.nl)