Bijeenkomst over schatkistbankieren verzet naar september – PO

De aanvankelijk in april geplande netwerkbijeenkomst over schatkistbankieren hebben wij vanwege de coronacrisis verzet naar september.

Schatkistbankieren kan een aantrekkelijke optie zijn voor schoolbesturen. Het is een bijzondere vormgeving van beheer en uitvoering van liquide middelen. Ook zijn er bijzondere mogelijkheden aan verbonden met betrekking tot het aangaan van leningen, bijvoorbeeld voor een investering in huisvesting.

De informatieve bijeenkomst zal worden verzorgd door ambtenaren van de afdeling Schatkistbankieren van het ministerie van Financiën.

Wanneer, waar en aanmelden

De netwerkbijeenkomst is vanwege de coronacrisis verzet naar dinsdag 8 september van 09.30 tot 11.00 uur. Locatie: kantoor van VOS/ABB in Woerden. Deelname is gratis als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten. Als dat niet het geval is, betaalt u 100 euro per persoon (btw-vrij).

Aanmelden kan via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Netwerkbijeenkomst schatkistbankieren’. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.lees verder …KLIK HIER voor de bron van dit bericht (VOS/ABB)